Wanneer
- dinsdag 11 februari 2025 van 19:00 tot 22:00 uur
Locatie
VTI Hotelschool Spijker
Gelmelstraat 62, 2320 Hoogstraten
Tijdens deze actieve workshop worden eerst de gerechten met aardappelen voorgesteld door onze lesgeefster, Marijke Caers, waarna de deelnemers in groepjes aan de slag gaan en de gerechten zelf kunnen bereiden volgens de gegeven recepten en instructies.
Een zeer leerrijke en smakelijke workshop waarbij je de gerechtjes op het einde ook aan tafel mag proeven met een glaasje wijn of water erbij.
We bereiden volgende gerechten:
*Amuse met krieltjes en crumble van Italiaanse ham
*Aardappelcroutons in champignonsoep
*Aardappelwafeltjes
*Aardappelgratin met wortel en courgette
*Ovenschotel met krieltjes en gyros
Organisatie
FERM Hoogstraten
Burg. J. Van Aperenstraat 9b7 , 2320 Hoogstraten
Leeftijd
vanaf 18